Leg med balloner 4

Posted on 29. jan. 2015 in Abstraktioner, Alle malerier, Collager

Leg med balloner 4

40×40 Leg med balloner 4

40×40 Leg med balloner 3 – akryl og serigrafi på lærred

Leg med balloner 3 – Tynde lag akrylmaling dækker bunden af lærredet, hvorpå der er lagt tryk med serigrafiplader oven på, indtil der er opnået en collage af mange farver og former. Derefter er der leget med farver, og endnu mere tryk indtil abstrakte menneskelignende figurer opstår. Balloner tilføjes, så der skabes liv til de stilistiske figurer. Og så er der fri leg med spartlen, så den oprindelige serigrafi kun ses som skygger i overfladen. Der sluttes af med mere tryk på lærredets bare områder og på figurernes torso. Slagmetal (guld) tilføjes som en varm effekt.

Husk at klikke på det store billede. Så kan du også zoome ind på detaljer.

 

 

40x40 Balloons 4

40×40 Leg med balloner 4

40x40 Balloons 5

40×40 Leg med balloner 5

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *