Lennon

Posted on 8. jun. 2015 in Alle malerier, Portrætter

Lennon

80×80 Lennon – Akryl på lærred

Sangeren John Lennon har fascineret mange. Både mens han levede – og måske lige så meget efter hans død. På mig virker det som en stor udfordring at male ham, så noget af hans karakter kommer frem. Mit maleri af den kendte sanger er helt tydeligt fra sangerens helt unge år. Han virker således mere “velfriseret” og rundere i ansigtet end senere i livet. Se også de andre udgaver af ham i værkerne “Imagine” og “John Lennon”.

På “Imagine” har jeg malet ansigtet løst op på en collagebund, og et af hans kendte citater er med til at fortælle lidt om mennesket bag den populære Beatles-sanger. På maleriet “John Lennon”  ses det tydeligt, at han er blevet ældre og med et skarpere markeret ansigt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *