Giraftanker 1

Posted on 20. okt. 2014 in Alle malerier, De "skæve" og humoristiske

Giraftanker 1

20×20 Giraftanker – akryl

Giraftanker. Citater sætter en masse tanker i gang hos mig. Meget ofte rammer de lige ind i kærnen med få ord. Jeg forsøger at arbejde med citater med tilhørende billeder. Ofte forsøger jeg at sætte citaterne sammen med et dyr. På en eller anden måde optræder giraffen i min bevidsthed som savannens muntre og humoristiske indslag, så naturligvis måtte det blive en giraf, der skulle lægge “ansigt” til det dejlige citat: “Vær dig selv – alle de andre ER optaget”.

Husk at klikke på billedet, så du ser maleriet at se i større udgave.

 

 

20x20 Giraftanker

20×20 Giraftanker

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *