Sommerblomster

Posted on 14. jan. 2015 in Alle malerier, Natur

Sommerblomster

150×50 Akryl på lærred

Sommerblomster. Sol. Sommer. Blomster. Transparente farver – og farver der bare råber op. Præcis som det er tilfældet i naturen. Her er arbejdet i mange lag. På et vådt lærred har jeg hælde meget fortyndet akrylmaling ud og derefter arbejdet meget med at få malingen til at løbe sammen og selv danne nye nuancer og “løbere”. Blomsterne – margueriterne og valmuerne er malet meget ekspressivt og collageagtigt, hvor tilfældige strøg og gennemskin af den underliggende bund er med til at skabe mere liv og bevægelse i billedet.

Husk at klikke på det store billede. Så kan du også zoome ind på detaljer.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 Comments

  1. Kigger efter lige det maleri/kunstværk jeg absolut mangler..

    • Held og lykke med jagten. Du er velkommen her på min hjemmeside. Kontakt mig, hvis du ser noget, du kunne tænke dig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *