Nelson Mandela

Posted on 22. feb. 2014 in Alle malerier, Portrætter

Nelson Mandela

Størrelse: 60×80 – Akryl

Nelson Mandela.Madiba – far – blev Mandela kaldt af mange afrikanere. Og ikke blot i sit hjemland opnåede Mandela kult-status. Han var med sin livsindstilling et godt eksempel for hele verden. Han var ikke en fattig mand – høvdingesøn og jurist – men han tog de svage afrikaneres parti i kampen mod apartheid. Mange års fængselsophold førte ikke til bitterhed, men til erkendelse af, at verden behøver evnen til tilgivelse. Kunne vi andre dog blot forsøge at efterleve det. På billedet har jeg indsat et af de mest markante citater fra Nelson Mandela: “Education is the strongest weapon which you can use to change the world”.

Verden skal ændres ved hjælp at uddannelse – ikke ved hjælp af våben!

Husk at klikke på det store billede. Så kan du også zoome ind på detaljer.

60x80 Mandela

60×80 Mandela

[facebook_like_button]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *