Klitlandskab ved Vesterhavet

Posted on 18. sep. 2016 in Alle malerier, Natur

Klitlandskab ved Vesterhavet

70×70 Akryl på lærred

Billedet er startet med en bund i mange tynde lag, hvor de forskellige farver bygges op – dels med skarpe farveovergange og dels med farver, der glider ind i hinanden tone-i-tone.

Der er brugt spartel for at skabe dybde og skarpe linjer. Disse linjer er delvist slettet igen med nye lag maling. Dels meget tynde, transparente lag med pensel, men der er også lagt fede malingfelter ind på strategiske steder. Formen på husene i klitternes gryder er kun antydet med pensel og siden af spartlen.

Det er mit håb, at I er enige i, at de mange lag maling og de vidt forskellige (mærkelige) farver blandes i en optisk harmoni, når motivet betragtes længe nok. Billedet kan IKKE henføres til et bestemt sted ved Vestkysten. Det er et UDTRYK for den måde JEG tolker disse kystlandskaber.

Hvis du dobbeltklikker med musen på det store billede, kan du zoome ind på detaljer.

 

Landskab med huse og klitter

70×70 klitlandskab ved Vesterhavet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *