Skabelsen – humoristisk set

Posted on 20. okt. 2014 in Alle malerier, De "skæve" og humoristiske

Skabelsen – humoristisk set

20×20 Akryl på lærred

Skabelsen – humoristisk set. Av, av. Nogen kunne blive fornærmet over disse her, som findes i to udgaver. De taler nok hver især til forskellige grupper af mennesker. Og når der ligesom er en til både mænd og én kvinder, tror jeg det går!

Igen er det citater, der har været inspirationskilde til disse små malerier. Tynde lag akryl danner bund, hvorefter de forskellige farver udnyttes til at give karikaturerne af kvinden og manden mere liv, end de ville have ved mere “normal” fremgangsmåde.

Husk at klikke på billedet, så du får begge malerier at se i større udgave. Så kan du også zoome ind på detaljer.

 

 

20x20 -Skabelsen af mand og kvinde

20×20 -Skabelsen af mand og kvinde

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *