Kirsebærdalen – væltet, blomstrende træ

Posted on 21. jun. 2014 in Alle malerier, Natur, Uncategorized

Kirsebærdalen – væltet, blomstrende træ

40×40 – Kirsebærdalen, Skåne – akryl og oliekridt

Kirsebærdalen, Skåne. Maleriet er blevet til efter inspiration fra en cykelferie i Skåne. Her besøgte vi en dal, hvor kirsebærtræerne stod i fuldt flor i tunneldalen med vandløbet i bunden. Her var det også tydeligt, hvordan træer kæmper for livet. Selv om stormen i efteråret, før vi besøgte dalen, havde væltet mange, mange fuglekirsebærtræer, så lå de overalt med deres rodkager strittende op i luften – overdådigt blomstrende som en sidste hilsen fra den kraft, der var tilbage i stammen. Jeg har startet med en bund i akryl i pink, gul og blå. Derefter er motivet malet op “med løs hånd”, mens jeg passede på, at den oprindelige bundfarve nogle steder skinner igennem. Det giver et let udtryk – næsten akvarelagtigt.

Husk at klikke på det store billede for at få det i rigtig størrelse. Så har du også mulighed for at dobbeltklikke og se detaljer.

40x40 - Kirsebærdalen - væltet, blomstrende træ

40×40 – Kirsebærdalen – væltet, blomstrende træ

[facebook_like_button]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *