Giraf-sprog

Posted on 5. maj. 2014 in Alle malerier, Collager

Giraf-sprog

100×50 – Giraf-sprog – Collage, akryl

Girafsprog. Mine giraffer er IKKE naturtro. Og det skal de heller ikke være. Figurernes karikatur er bygget op ved hjælp af silkepapir og akrylfarver. Der er forskellige tryk med skabelon og akrylmaling, og så er der limet mange, mange bogstaver af silkepapir på overalt. Deraf maleriets titel “Girafsprog”.

Maleriet er inspireret af kommunikationsmodellen, der arbejder med henholdsvis “girafsprog” og “ulvesprog”. Girafsprog har fået navn efter giraffen, fordi det er det dyr, der har det største hjerte og bedste overblik. Målet er at tale ud fra behov, følelser og konkrete iagttagelser. Ulvesprog taler ud fra vurderinger, anklager, kritik, domme, krav… osv.

Maleriet er ren fantasi. Ingen giraffer taler med hinanden på denne måde. Eller gør de?

Husk af klikke på billedet for at se HELE  maleriet! Så kan du også zoome ind på detaljer.

100x50 Girafsprog

100×50 Girafsprog

[facebook_like_button]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *