Imagine

Posted on 15. feb. 2014 in Alle malerier, Collager, Portrætter, Udvalgte

Imagine

Størrelse: 60×60 – Akryl/collage

Billedet er opbygget som en collage, hvor der er brugt tapet, gavepapir, print, lim og akrylfarver. Imagine henviser naturligvis til John Lennons sang, “Imagine”. Til højre i billedet er Lennons citat: “Being honest may not get you a lot of friends, but it will get you the right ones”. Et meget skarpt citat, som også siger meget om personen, John Lennon. John Lennons underskrift kunne både være som direkte navn og i form af den lille karikaturtegning af manden med brillerne.

Opbygningen af collage-elementer er på en mådehenvisning til den sammensatte og farverige person, John Lennon var.

Husk at klikke på det store billede. Så får du også mulighed for at zoome ind på detaljer.

 

 

Imagine

Imagine

 

[facebook_like_button]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *