Glimt af evighed

Posted on 15. feb. 2014 in Abstraktioner, Alle malerier, Natur

Glimt af evighed

Størrelse: 60×60 – Akryl og tryk

Glimt af evighed. Billedet er opbygget med spartel i mange klare farver. Til slut er en stor del afdækket med en lysere farve, så der hele tiden anes genskin af de underliggende farver. Resultatet blev et gammelt, døende egetræ.

Det var helt logisk, at maleriet skulle ende på den måde, og jeg har efterfølgende leget med ordet “naturligvis” . NATUR fordi naturen afbildes. LIG – fordi træet er døende, og VIS, fordi “gammel” ofte sammenkædes med visdom. NATURLIGVIS!

Resultatet er således både en leg med farver og ordspil.

Husk at klikke på det store billede. Så kan du også zoome ind på detaljer.

 

Glimt af Evighed

Glimt af Evighed

 

[facebook_like_button]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *