Indtryk af et Limfjordslandskab

Posted on 10. nov. 2017 in Alle malerier, Natur

Indtryk af et Limfjordslandskab

60×100 Akryl på lærred

I Limfjordslandet brydes horisontlinjen mange steder af vindmøllernes silhuetter. Det kan man lide – eller lade være. Mange kan IKKE lide de mange møller og synes, de er for dominerende i landskabet og har kommenteret maleriet “det er flot – mølllerne skulle bare ikke have været med”.

MEN møllerne ER der, og de er en del af landskabets karakter!

Dette maleri er holdt i afdæmpede farver for at få et “let landskab”. Hvilket ikke må misforsås. Det er IKKE lettere at male et landskab på denne måde – det betyder blot, at landskabet ikke er detaljeret. At det ikke er ikke et fotografisk korrekt landskab.

Det meget våde lærred er tilført masser af effekt i form af sand, der er indarbejdet i farverne for at opnå et rustikt udtryk.

Maleriet blev indleveret til Kunstforeningen Mississippis censurerede udstilling i maj 2018 – og antaget! Og indgår/indgik således i kunstudstillingen i perioden 19. maj til den 17. juni på kunstforeningens adresse, MISSISSIPPI, Østergade 1, Hvidbjerg, 7790 Thyholm,

Censorer var:
Jon Gislason, billedkunstner og tidl. underviser ved Aarhus Kunstakademi.
Lis Bramsen, billedkunstner og underviser ved Skolen Kunst og design
Helenaa Hedegaard, Keramiker oog underviser på Århus Kunstakademi.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *