Sports Acro

Posted on 25. sep. 2016 in Alle malerier, Collager

Sports Acro

80×80 Sports Acro. Collage, akryl på lærred.

Sports Acro billedet tilhører mit yngste barnebarn og blev malet “på bestilling”. Hendes storesøster havde forelsket sig i et eksisterende maleri på grund af farverne, og da lillesøster hørte det, sagde hun, at “den ville hun da også gerne have haft”. Så måtte jeg jo i gang.

Og eftersom pigen er startet på et sports acro-hold – en form for gymnastik, hvor der fokuseres på akrobatiske figurer –  var motivet nærmest givet på forhånd. Der er leget med udklip, serigrafitryk, malertape og diverse andre sjove ting. Og så er der naturligvis brugt motiver, der henviser til – akrobatik.

 

Sports Acro

P9090234.JPG-80×80-Sports-Acro.jpg

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *