Kystmaleri – Rødsten på Fur

Posted on 1. jan. 2016 in Alle malerier, Natur

Kystmaleri – Rødsten på Fur

80×80 – Akryl på lærred

Maleriet er en del  af serien “Du danske friske strand” , hvor jeg i stor udstrækning har benyttet mig af de effekter, der opnås ved at male på stedet.

Dette maleri er dog malet ud fra skitser og gamle fotos, da jeg ikke havde mulighed for at kommet til Fur på tidspunktet, hvor jeg arbejdede med billedserien fra danske kyster. Jeg mener dog – trods disse mangler – at maleriet fint kan indgå i serien, hvor jeg har ladet mig inspirere af verselinjen “du danske friske strand”, der stammer fra sangen “I Danmark er jeg født, der har jeg hjemme”.

Husk at klikke på det store billede, så du får helt motivet op på skærmen. Så kan du også zoome ind på detaljer.

 

Du danske friske strand

80×80 Du danske friske strand – Rødsten, Fur

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *