Vaser – collage

Posted on 14. jan. 2015 in Alle malerier, Collager

Vaser – collage

90×40 akryl på lærred, collage med silkepapir, servietter, avispapir med videre

Vaser – collage. En meget våd bund forberedes med flere akrylfarver, der løber ind i hinanden. Efter tørring vælges farvetoner til de enkelte partier i billedet. Servietter og silkepapir, der er klippet i forskellige mønstre, limes på, og det samme gøres med de to vaser. Herefter er der arbejdet videre med farvelag. Enkelte partier er blevet streget op med tusch og tynde pensler. Til slut er hele billede blevet fikseret med lim. Det sikrer, at collage-delene er fæstnet godt – og det sikrer ligeledes, at farvenuancerne forstærkes.

Husk at klikke på det store billede. Så kan du også zoome ind på detaljer.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *