Blomsterkomposition

Posted on 24. sep. 2014 in Abstraktioner, Alle malerier, Collager, Natur

Blomsterkomposition

60×60 akryl på lærred

Blomsterkomposition. Flere farver virkelig tynd akrylmaling er hældt på lærredet, som dernæst er vendt og drejet, så farverne har blandet sig og dannet “løbere”. Flere steder er der tilføjet lidt tykkere maling, men collage-virkningen er søgt bevaret ved ikke at overmale hele lærredet. Tværtimod har jeg søgt det tilfældige. Jeg har lavet en valmuelignende blomst og en marguerit. Hvis I ser flere blomster, så er de fremkommet ved hjælp af få samlende strøg på de farvefelter, der opstod fra starten. Ganske enkelt – men måske ikke så helt enkelt at udføre endda. Man laver i hvert fald ikke bare lige en mere, der ligner!

Husk at dobbeltklikke på det store billedeksempel. Så kan du også zoome ind på detaljer.

 

P9120020 60x60 Blomsterkomposition - transparent

P9120020 60×60 Blomsterkomposition – transparent

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *