Skytsengel

Posted on 28. jul. 2014 in Abstraktioner, Alle malerier

Skytsengel

40×40 – Akryl på lærred

“Skytsengel” hører til i samme kategori som to andre af samme type på min hjemmeside. Også dette billede er malet efter inspiration af Sarah McLaughlans smukke sang, “Angel”.  Med denne sang i ørerne og en alvorligt syg veninde i tankerne blev dette maleri til.  Efter min overbevisning har alle mennesker i hele verden deres helt private skytsengel. Og det uanset om vores hudfarve er gul, rød, europæisk hudfarvet  eller sort. (Som børnene i englens favn). Nu har min veninde maleriet hængende til trøst og glæde i svære timer.

Det er helt op til den enkelte at tolke maleriets enkelt-dele. Jeg har lagt flere symboler ind – både hvad motiv og farver angår. Hvad får du ud af det? Find eventuelt Sarah McLaughlands smukke sang på Utube og lyt til den, mens du betragter mit maleri!

Husk at klikke på det største billede, så du ser det i en større udgave. Så kan du også zoome ind på detaljer.

 

40x40 Skytsengel

40×40 skytsengel

 

[facebook_like_button]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *