What’s so … special

Posted on 22. feb. 2014 in Alle malerier, Collager, Udvalgte

What’s so … special

Størrelse: 80×80 Akryl og blandform

Fri leg med former og ord! Det er det nærmeste, jeg kan komme en forklaring på dette billede. Maleriet er opbygget ved hjælp af mange lag akryl og mange lag silkepapir, tapet, bølgepap, tryk med skabeloner, lim og meget, meget andet. Til slut dukkede strudsen op i min hukommelse. Og så måtte den naturligvis med på billedet.  Dermed fik jeg også afløb for min trang til at tegne.

Det kan ellers ofte være et problem, at jeg “udpensler/tegner” for meget  i stedet for at holde det enkelt.

 

 

80x80 What's so ... special

80×80 What’s so … special

[facebook_like_button]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *