Hulemalerier – Såret bison

Posted on 15. feb. 2014 in Abstraktioner, Alle malerier, Natur

Hulemalerier – Såret bison

Størrelse: 40×40 – Blandform

Hulemalerier – Såret bison. Chauvet Cave i Frankrig dateres tilbage til 31.000 år før vor tidsregning. Men hulen blev først fundet i 1994. Nogle af motiverne i hulen er sjældne, idet tidligere hulemalerier altid viser dyr, der bliver jaget af mennesker. Ligesom det er tilfældet med den sårede bison.

Jeg bruger normalt stærke farver i mit maleri, så det var en stor, stor udfordring for mig at arbejde i de meget dæmpede farver her. Bunden er opbygget med spartelmasse, sand, sod fra pillefyret, lim og mange, mange lag akrylfarve og lim, indtil jeg havde noget, der lignede en klippevæg. Selve motivet er et udsnit af hulemaleriet, og det er tegnet op med kul og derefter lakeret flere gange.

Husk at klikke på det store billede. Så kan du også zoome ind på detaljer.

Hulemalerier - Såret bison

Hulemalerier – Såret Bison

 

[facebook_like_button]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *