Efterår i Norge

Posted on 15. feb. 2014 in Abstraktioner, Alle malerier, Natur

Efterår i Norge

Størrelse: 100×100 – Akryl

Efterår i Norge. Inspirationen til dette abstrakte billede er de glødende efterårsfarver, jeg så på en ferie i Norge. Jeg har anvendt de blodrøde farver på fjeldets planter, det helt utroligt grønne mos og vinterens allerførste sne.  Og så har jeg tegnet nogle af linjerne fra fjeldsiderne og landskabet ind, men min erfaring er, at folk selv bygger deres fornemmelser ind i maleriet. Og hvis du ser noget andet, end jeg har tænkt, så er det jo det, der er den korrekte tolkning.

Et indre landskab – måske. Men for mig lige så levende som et naturalistisk maleri.

 

 

 

Efterår i Norge

Efterår i Norge

 

[facebook_like_button]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *