Cristo Redentor

Posted on 15. feb. 2014 in Alle malerier, Collager, Udvalgte

Cristo Redentor

Rio-billeder

Størrelse: 80×80 – Akryl

Billedet indeholder en collage af ting, der kendetegner byen Rio, Brasilien. Helt centralt er byens vartegn, den store Kristus-figur, Cristo Redentor. Men gå på opdagelse, og du vil finde tableauer fra karnevallet, som byen også er berømt for.  i venstre hjørne, øverst, ses omridset af staten Brasilien, Brasiliens flag, en jaguar, som er et af landets sjældne dyrearter. Herunder ses konturerne af lotusblomsten, som har inspireret en arkitekt til at bygge en stor pavillon, der ligger direkte på stranden, så havets brise hele tiden kommer ind gennem lokalerne. Lotusblomsten udgør i dette tilfælde tagkonstruktionen på pavillonen. Øverst i midten ses omridset af bjerget, Sukkertoppen, og lidt til højre herfor kabelbanen, som fører turisterne til toppen af bjerget. Naturligvis måtte der også en badestrand med. Nederst alligatorer og symbolet på OL i Rio i 2016. Alt i alt en collage af Rio-billeder, som nu kan minde et elsket familiemedlem om hans hjemby, som han nu er på så stor afstand af.

Husk at klikke på det store billede. Så kan du også zoome ind for at se nærmere på detaljer.

 

Cristo Redentor

Cristo Redentor

 

[facebook_like_button]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *